10

okt

Vacature Integriteitsonderzoeker

Is integriteitsonderzoeker bij BING jouw volgende stap?

BING levert verschillende diensten op het terrein van integriteit aan overheids- en non-profitorganisaties en aan de private sector. BING verricht onderzoeken (fraude, corruptie, diefstal, belangenverstrengeling, ongewenst gedrag, cultuurproblemen et cetera), verzorgt trainingen en workshops en verleent adviezen (audit, beleid, implementatie et cetera).

Ter versterking van ons team, zoeken wij een enthousiaste, ondernemende collega die graag op zoek gaat naar feiten en de wereld achter de feiten. Beschik je over onderzoekservaring en affiniteit met en kennis van integriteit? Dan heb je een streepje voor. Sta je nog redelijk aan het begin van je carrière, maar denk je goed in het profiel van integriteitsonderzoeker te passen, dan zijn wij ook in jou geïnteresseerd.

Belangrijke competenties zijn analytische, redactionele en commerciële vaardigheden. Je bent daarnaast klantgericht en bereid om opdrachten door het hele land uit te voeren. Je hebt een krachtige persoonlijkheid, kunt goed samenwerken en hebt bij voorkeur ervaring met projectmatig werken. Wij zoeken voor deze functie iemand van academisch werk- en denkniveau en bij voorkeur ervaring met het verrichten van onderzoeken (waaronder het voeren van interviews) en met het vlot en adequaat kunnen analyseren van materie in een steeds wisselende en veelal complexe omgeving. Naast het uitvoeren en – afhankelijk van jouw ervaring – leiden van integriteitsonderzoeken, lever je ook jouw bijdrage aan integriteitsadvisering en workshops. Alle BING-onderzoekers/adviseurs werken vanuit onze drie kernwaarden: onafhankelijkheid, deskundigheid en respect.

Informatie over ons bureau kun je vinden op onze website: www.bureauintegriteit.nl. Hier vind je informatie over ons team, onze diensten, een link naar onze blogsite waar wij geregeld over ons werk schrijven en de nieuwsberichten.

De reactietermijn voor deze vacature is gesloten.

Top