04

dec

Open inschrijving training Moreel Beraad

Ieder werk kent situaties die morele vragen of twijfels oproepen. In deze workshop leer je om de methodiek Moreel Beraad toe te passen op dilemma’s uit je eigen werkpraktijk. Daar waar je eigen normen of waarden botsten met die van een ander, daar waar cultuurverschillen een rol spelen, daar waar je twijfelt of je iemand wel of niet zult aanspreken, daar waar je piekert over wat het juiste is om te doen, in je werk, in de omgang met betrokkenen, ten aanzien van je eigen persoonlijkheid: wie wil je zijn? Je leert dilemma’s te herkennen, te delen en te onderzoeken: wat is het beste om te doen in deze lastige kwestie en waarom? Het gaat in deze methodiek niet om discussie of debat, maar om het verwerven van gezamenlijk inzicht door dialoog en om het vinden van zorgvuldig afgewogen antwoord op de vraag wat je te doen staat in lastige kwesties.

Resultaat

Door het onderzoeken van dilemma’s ontstaat er bewustzijn, herkenning en inzicht. Daarbij wordt het makkelijker om twijfels, kwetsbaarheden of lastige kwesties te bespreken. De workshop biedt je handvatten bij een beraad voor teams, voor een-op-eengesprekken, of voor zelfonderzoek bij twijfel.

Duur van de training

Een dag van 9:30 uur – 16:30 uur

Locatie

Centraal in Nederland (Woerden of Utrecht)

Data van open inschrijving

Dinsdag 31 maart

Donderdag 14 mei 2020

Woensdag 30 september

Prijs

€ 475 per deelnemer inclusief lunch

Inschrijven kan door een e-mail te sturen aan BING, info@bureauintegriteit.nl Wij sturen u na aanmelding een bevestiging.

Top